Nieuws

Mausrekrea ook dit jaar aanwezig op de camping!

Hier zijn de animatie tijden voor 2021 maar wel onder voorbehoud. We moeten afwachten wat het corona verhaal gaat worden want daar moeten we ons aan houden.

Hemelvaart: 13 – 17 mei

Pinksteren:21 – 24 mei

Zomer:15 juli -19 augustus

We hopen elkaar dan weer in goede gezondheid te ontmoeten.

Corona update Mausrekrea

Corona(COV-19) update
Het goede nieuws is dat we in overleg met de camping eigenaar deze zomer toch recreatie activiteiten gaan doen! Ondanks deze rare corona tijd zullen we ons best doen om toch wat leuke activiteiten op de camping te organiseren. Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook!
Echter het zal helaas door de (lokale) Corona regels niet zo zijn als voorgaande jaren. Zo is bijvoorbeeld voor 99% zeker het zwembad gesloten ivm de Corona regels. Hier deden we natuurlijk de nodige activiteiten in. We hopen hiervoor op begrip van alle camping gasten. Voor alle activiteiten dient iedereen zich aan te melden, dus ook voor kinderuurtje. Wij moeten namelijk een deelnemers administratie bijhouden van alle activiteiten. Om dit makkelijker te maken zullen we wel een whatsapp nummer beschikbaar maken voor vragen. Het aanmelden van alle activiteiten blijft bij het rekreateam op het grote veld zoals altijd.
Iedereen houdt zich aan de 1,5 meter afstand en draagt bij binnenactiviteiten een mondkapje. In Nederland is een mondkapje niet verplicht echter in Duitsland wel voor iedereen boven de 6 jaar, houdt hier aub rekening mee. Alle activiteiten worden overlegd met beheerder camping.
We proberen er een gezellige vakantie van te maken, we rekenen erop dat iedereen zich aan de voorgeschreven regels zal houden. Wij zullen toezicht houden, echter het is de verantwoordelijkheid van iedereen zelf dat de regels worden nageleefd. Dit geldt dus ook voor de kinderen, hiervoor zijn de ouders zelf verantwoordelijk.

Corona update camping

Corona update Mausrekrea

Met Hemelvaart en Pinksteren is MausRekrea niet op camping Reinsfeld ivm het Corona virus.
Hopelijk zijn we er in de zomer wel weer!

Duits kampioenschap schattenjacht 2020 (22 t/m 24 mei 2020)

Duits kampioenschap schattenjager Osburg / Reinsfeld. Met genoegen kondigen wij de benoeming aan voor het 40e Schatzsuchertreffen in Osburg / Reinsfeld en het Duitse Treasure Hunt Championship 2020. Deze zal plaatsvinden op onze camping!

ADAC Rallye Duitsland ( do 15 okt. 2020 – zo 18 okt. 2020 )

ADAC Rallye Duitsland - Trier

De Rally van Duitsland, formeel bekend als ADAC Rallye Deutschland, is een rallyevenement gehouden in Duitsland, en is sinds 2002 een ronde van het wereldkampioenschap rally. De rally vindt plaats in de omgeving van de stad Trier. Onze camping is ideaal als uitvalbasis voor het bezoek aan deze Rally!

Recreatieseizoen is geëindigd

Hopelijk heeft iedereen genoten van het recreatieseizoen, maar voor dit jaar zit het er weer op. Volgend jaar is Mausrekrea terug op Camping Reinsfeld. De foto’s volgen z.s.m. op de website en Facebook.

Recreatieseizoen is begonnen!

Door de drukte op de camping is Mausrekrea eerder begonnen, vanaf zaterdag 20 juli is het programma begonnen voor jong en oud.

Campingplaatsen met Waterpunt

Op onze grote weide(Nederlandse weide) zijn nu 4 campingplaatsen met water en afvoer.

Nederlandse weide(waar ook Mausrekrea staat) nu voorzien van 4 plaatsen met waterpunt en afvoer.
Nieuw! Waterpunt bij kampeerplaats
Nederlandse weide(waar ook Mausrekrea staat) nu voorzien van 4 plaatsen met waterpunt en afvoer.
Nieuw 4 kampeerplaatsen met water en afvoer!